سامانه آموزش از راه دور یکتاوب- تغییر صفحات
تغییر صفحات

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1397/3/12 | 
پایگاه اینترنتی به طور معمول شامل صفحه‌هایی است که می‌توان مطالب را به آن‌ها افزود. شما ممکن است بخواهید عنوان صفحات پایگاه را تغییر دهید، صفحه‌ای جدید بسازید یا صفحه‌ای را حذف یا غیرفعال کنید. برای انجام این تغییرات بخش «صفحات و منوها» را در صفحه‌ی اصلی مدیریت پایگاه ببینید.   
 
    بخش‌های این راهنما:      ویرایش صفحات        ساخت صفحات       مرتب‌سازی صفحات       دسترسی صفحات        مدیران صفحات
 

ویرایش صفحات

برای ویرایش صفحات موجود پایگاه روی لینک «ویرایش منوی اصلی» کلیک کنید تا فهرست صفحات وجود پایگاه را ببینید.
 

صفحه‌ی مورد نظر را پیدا کنید و روی لینک ویرایش آن کلیک کنید. برای مثال، فرض بگیرید می‌خواهید عنوان صفحه‌ی «برقراری ارتباط» را تغییر دهید که یک صفحه‌ی سطح اول است. (اگر صفحه‌ی مورد نظر شما در سطح دوم قرار دارد، لینک ویرایش مربوط به آن را کلیک کنید.)
 

صفحه‌ای مشابه صفحه‌ی زیر را خواهید دید. کافی است عنوان صفحه را تغییر دهید و دکمه‌ی تایید را در پایین همان صفحه بزنید، تا عنوان صفحه اصلاح شود. شما می‌توانید یک صفحه را به صفحه‌ی دیگری از همان پایگاه یا پایگاهی بیرونی پیوند بزنید. کافی است URL (نشانی صفحه) را در محل «پیوند به آدرس اینترنتی» بگذارید و دکمه‌ی تایید را بزنید. در این صورت، شما نباید در این صفحه مطلبی منتشر کنید.


شما می‌توانید صفحات سطح اول و دوم (و حتی سوم) را به‌آسانی بسازید. با این همه، بهتر است از ساخت صفحات سطح سوم بپرهیزید و مطالب خود را در دو سطح دسته‌بندی کنید. صفحه‌ی سطح اول، صفحه‌ی والد به شمار می‌آید که می‌توانید صفحه‌ای دیگری ذیل آن بسازید.
 

 
اگر لینک ساخت صفحه‌ی اول را کلیک کنید، صفحه‌ای مشابه صفحه‌ی زیر می‌بینید. عنوان صفحه‌ی مورد نظر را بنویسید و دکمه‌ی تایید را در پایین همان صفحه بزنید تا یک صفحه‌ی سطح اول جدید به منوهای پایگاه شما افزوده شود.
 

 
اگر لینک ساخت صفحه‌ی دوم را کلیک کنید، صفحه‌ای مشابه صفحه‌ی زیر می‌بینید. شما باید عنوان صفحه‌ی مورد نظر را بنویسید و صفحه‌ی والد آن را نیز مشخص کنید و سپس دکمه‌ی تایید را در پایین همان صفحه بزنید.
 

 
اگر می‌خواهید صفحات سطح سوم بسازید به بخش «ویرایش منوی اصلی» بروید و دکمه‌ی سطح سوم را بزنید. سپس عنوان صفحه را بنویسید و صفحه‌ی سطح دوم را به عنوان سطح والد در نظر بگیرید.

مرتب‌سازی صفحات

ممکن است بخواهید ترتیب صفحات پایگاه را تغییر دهید، چنان‌که یک صفحه بالاتر از صفحه‌ی دیگر جای گیرد. این کار را می‌توانید از همان صفحه‌ی ویرایش صفحات با کلیک روی پیکان‌های جابه‌جایی انجام دهید.
 
همچنین می‌توانید به بخش ویژه‌ی مرتب‌سازی صفحات و مطالب مراجعه کنید. در این جا می‌توانید ترتیب صفحات را یک‌باره مشخص کنید یا صفحه‌ی سطح دومی را ذیل صفحه‌ی سطح اول دیگری قرار دهید.
 
در صفحه‌ی مرتب‌سازی روی لینک تغییر سطح و ترتیب صفحات کلیک کنید.

 
 
با تغییر شماره‌های ترتیبی صفحات می‌توانید آن‌ها را جابه‌جا کنید. در صورت نیاز می‌توانید صفحه‌ی والد را نیز تغییر دهید تا یک صفحه‌ی سطح دوم به  صفحه‌ی سطح اول دیگری انتقال یابد. فراموش نکنید که دکمه‌ی تایید این صفحه را بزنید.

 
شما می‌توانید دسترسی برخی صفحات را محدود کنید چنان‌که فقط کاربران خاصی بتوانند به مطالب آن صفحه دسترسی پیدا کنند. برای این کار، هنگام ساختن یا ویرایش صفحه «حق دسترسی» را تعیین کنید.
 
 
اگر می‌خواهید تعداد خاصی از کاربران (برای مثال، آن‌هایی که مبلغی را پرداخت کرده‌اند) به مطالب صفحه دسترسی پیدا کنند، «گروه‌های کاربری مجاز» را انتخاب کنید. سپس به بخش کاربران بروید و گروه کاربری مجاز بسازید.

 
 

در این بخش نخست یک گروه بسازید، سپس، اعضای گروه را مشخص کنید و سرانجام تعیین کنید که به چه صفحاتی دسترسی داشته باشند. به یاد داشته باشید که شما باید پیش از این دسترسی صفحات مورد نظر را محدود کرده باشید.

 

 

مدیران صفحات

مدیر اصلی پایگاه می‌تواند یک یا چند نفر را به عنوان مدیران صفحات به برنامه معرفی کند. این کاربران می‌توانند مدیر یک صفحه یا چند صفحه باشند و فقط به صفحات تعیین شده مطلب اضافه کنند یا مطالب آن‌ها را ویرایش کنند.
 


 
مدیران صفحات می‌توانند دسترسی کامل یا ساده داشته باشند، یعنی از همه‌ی امکانات مدیریت مطالب بهره‌مند باشند یا به تشخیص مدیر اصلی پایگاه امکان کار با بخشی از آن‌ها را داشته باشند. افزون بر این، می‌توان امکان ویرایش و حذف مطالب قبلی را به آن‌ها داد یا برای آن‌ها غیرفعال کرد.
 

هنگام تعیین مدیران صفحات می‌توان مشخص کرد که نحوه‌ی انجام مدیریت صفحات از نوع مستقیم یا غیرمستقیم باشد. در حالت مستقیم، با افزودن مطلب یا ویرایش مطلب، تغییرات انجام شده در پایگاه برای همه‌ی کاربران نمایش داده می‌شود. در حالت غیر مستقیم، مدیر اصلی پایگاه باید تغییرات مورد نظر را فعال کند. (برای فعال‌سازی در پانل اخبار و مطالب بخش «مطالب غیرفعال مدیران» را ببیند.)
 

پس از تعیین مدیران صفحات به همان صفحه‌ی معرفی مدیران صفحات باز گردید و مشخص کنید که آن‌ها به چه صفحاتی دسترسی داشته باشند.
 
نشانی مطلب در وبگاه سامانه آموزش از راه دور یکتاوب:
http://yektaweb.ir/edu/find-1.105.17.fa.html
برگشت به اصل مطلب